Varför försvinner bilderna?

När det gäller inläggen Känner mig lika suddig som kortet samt Imorgon 07.17 har bilderna jag lagt in försvunnit. Självklart kan jag lägga in dem igen. Jag undrar om ni varit med om samma på era WordPressbloggar? Är det skillnad på om man kopierar in en bild alternativt laddar upp en bild till inlägget? Jag kan inte se något mönster. Hur funkar det för er?

Nu lägger jag inte in någon bild!

2 tankar om “Varför försvinner bilderna?

  1. Drygt, och konstigt? Jag har aldrig upplevt att bilderna inte kommit med. Ligger de inte i mediebiblioteket heller? Och hur menar du med ”kopiera in”? Jag brukar antingen ladda upp bilderna, eller – om jag precis laddat hem ett bokomslag och det ligger kvar längst ner i webbläsarfönstret under nedladdningar – klicka och dra filen till ”Lägg till media”-fönstret.

    • Jo, bilderna kommer med när jag skriver inlägget men därefter försvinner en del av dem från bloggen som du ser den. De som jag saknar ligger inte i mediebiblioteket. Med kopiera in menar jag att jag när jag har en bild som jag vill ha med i inlägget så högerklickar jag, kopierar bild och därefter klistrar in i inlägget. Tidigare laddade jag alltid upp bilderna i inlägget men märkte att detta med att kopiera gick fortare. Nu försvinner cirka hälften av de jag kopierar in så det är inget logiskt med det heller. Men det är väl dags att återgå till ”uppladdningen” igen. Suck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s