Bok-kö?

Fick just frågan av maken ”Är det här bok-kön?”

image

Han syftade lite snällt på mitt för sommaren överfulla sängbord!

image

Ser fram emot mycket läsning under semestern. Jobbar några mastodontdagar måndag och tisdag sedan stämplar jag inte in igen förrän 8 augusti!

4 tankar om “Bok-kö?

  1. Jag gjorde en bok-kö och lovade dyrt och heligt att inga nya böcker köpa förrän jag läst ut samtliga i högen. Det gick sådär bra, efter 2 böcker i högen kliade fingrarna efter nya böcker och vips hade jag beställt massor!

    • Usch ja, det är svårt det där! Mitt problem ligger iofs inte i att jag köper för många böcker utan i att jag lånar hem för mycket, både från jobbet på gymnasiebiblioteket och från filialen i samhället där jag bor. Men nu såg jag att på de sist lånade böckerna från filialen fick jag sommarlån och det underlättar ju livet en hel del :) På jobbet kan jag låna om och låna om och låna om så länge ingen köar, men det blir ju också ett problem som sagt.

      • Jag lånade jämt böcker förr, men har nu börjat köpa. Pocket är ju så otroligt billigt, dessutom finns det inget finare att fylla sitt hem med! Inser dock att jag snart kommer att behöva låna böcker igen, med mitt nuvarande lästempo har vi snart knappt plats för själva för alla böcker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s