Jag älskar dig inte

Har på några få dagar slukat boken Jag älskar dig inte av Christina Stielli. Den är ledsam och tårarna rinner på fler än ett ställe under läsningens gång. Boken handlar om Lotten och hennes man och deras två barn. En dag lämnar hennes man henne utan förvarning och från denna dag får man följa henne cirka ett och ett halvt år framåt. Hela Lottens värld rasar samman. Helt plötsligt märker hon att hon inte vet vem hon är längre. Hon har tappat bort sig själv i sin strävan att leva familjeliv. Det är få höga berg och många djupa dalar hon skall ta sig förbi innan livet verkar komma åter. För det gör det på något sätt – och det tar tid.

Välj inte den här boken om du vill läsa något lättsamt och roligt. Välj denna bok om du vill få behållning, känna med en person och få fundera över livet i stort och smått!

På författarens hemsida går att läsa några kommentarer om boken, bland annat ”Christina skildrar på pricken det raffinerade spel som pågår under ytan i ett havererande äktenskap, hon är grym på att gestalta den hopplösa förtvivlan som knockar en övergiven kvinna. Och det är befriande trovärdigt om hur den mödosamma men ändå möjliga vägen till ett nytt, eget och fritt liv, på egna villkor, faktiskt ligger där och väntar.”

Läs!

3 tankar om “Jag älskar dig inte

  1. Pingback: Anna och Mats… – Helena von Sweigbergk « Den var bra

  2. Pingback: Bokslut 2011 | Den var bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s