Ja, hur kunde hon?

I torsdags läste jag ut boken Hur kunde hon? av Dana Fowley. Den var helt okej, de första tvåhundra sidorna var riktigt bra medan återstående hundra inte var lika bra. Men gillar du självbiografier där författaren råkar ut för något hemskt och dennes väg tillbaka så är det ett hett boktips!

Jag har också skrivit om denna bok 22 mars och 28 mars för er som vill veta mer!

2 tankar om “Ja, hur kunde hon?

  1. ”Den var bra”, det är väl en svag kritik av den här boken. Det Dana berättar om är så fruktansvärt att jag nästan skulle kunna utföra en hämndaktion mot de som utsatter barn för såna saker. Det är fruktansvärt. Jag tycker hon berättar den som att man skull läsa hennes dagbok, fast hon säger att hon att hon förträngt en del saker. För att jag känner med henne och alla andra i hennes situation så läser jag igenom boken men ibland har jag lust att bara lägga bort den och förtränga den. Vill ni läsa en bok som griper tag om era hjärtan så har ni den här boken. Jag tycker hon är mycket stark som delar med sig av det hon varit med om, i hopp om att fler utsatta berättar för att få hjälp.

    • En liten kommentar kan väl vara på sin plats och för mig gäller den väl de flesta självbiografier av detta slag. Jag tycker det är svårt att tokgilla dessa självbiografier även om de verkligen är bra. Jag tror det hänger ihop med att det är ett så hemskt ämne. Även om boken är riktigt bra i sig blir jag så fylld av olust och andra äckelkänslor att det förtar en stor del av läsupplevelsen, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s